Restaurant Aurora Mamaia

Bine ati venit la Restaurant Aurora Mamaia

Restaurantul Aurora Mamaia este amplasat intr-o zona frumoasa din sudul statiunii Mamaia, foarte aproape de malul marii, si face parte din complexul hotelier cu acelasi nume. Fiind o locatie cu renume, Restaurant Aurora Mamaia va ofera servicii culinare de exceptie intr-o atmosfera plina de culoare si farmec! Restaurantul are o capacitate de 600 de locuri in salon si se continua la exterior cu o terasa care va ofera o priveliste frumoasa catre mare.

Restaurant Aurora Mamaia va propune un meniu bogat, bazat pe preparate inspirate de bucataria romaneasca, si de cele mai cunoscute bucatarii internationale. In sezonul estival, restaurantul ofera servicii complete de masa turistilor si clientilor hotelului Aurora Mamaia. La masa de pranz si la cina invitam cu drag atat oaspetii hotelului, cat si alti turisti care vor sa se bucure de mancare delicioasa.

In restul anului, Restaurant Aurora Mamaia se transforma intr-un salon de evenimente cochet care poate gazdui o nunta, un botez, o aniversare sau o petrecere plina de farmec. Meniurile pentru evenimente sunt concepute de un maestru in arta culinara, fapt care va garanteaza preparate culinare delicioase cu un aspect excelent. Suprafata mare de care se bucura restaurantul, ringul de dans generos si sistemul audio-video performant va permit organizarea de evenimente de mare anvergura, evitand aglomeratia si disconfortul invitatilor. In anul 2013, Restaurant Aurora a fost preluat de o noua echipa manageriala, fapt care s-a oglindit in mod pozitiv in activitatea unitatii. Cu o strategie si o viziune complet schimbate, ne propunem sa transformam Restaurant Aurora Mamaia intr-o locatie moderna, dedicata organizarii de evenimentelor cu stil.

Hotel Restaurant Aurora

Inaltandu-se semet pe malul Marii Negre, In sudul statiunii Mamaia, Aurora este un hotel de 2* SUPERIOR, care va ofera facilitati multiple. Renovat complet In anul 2008, Hotelul Aurora este locul in care va puteti bucura de liniste si confort, camere moderne, mancare buna si servicii hoteliere fara cusur.

Viziteaza-ne

Hotel Restaurant Aurora Mamaia

Statiunea MAMAIA, Constanta,
Judetul Constanta, 900001 ROMANIA
Telefon:
+4 0723 304 514
+4 0774 497 534

Program Restaurant Aurora